Saia Bahagia !

hohohoh , niyyy tadiee baruu taw ! tros aku update blog ,hehehe yg aku webcam tue , adek angkat kesayangan
aku taww ! hahah kitorang pkai spek sme2 , hahaha pastu kitorang maen tunjuk2 kucing parsi , tadi aku tunjuk kt adek aku yg aku susukan kucing , hahaha

Nie Photo Gedixs Saia




hahahah , nie sume pic aku snap time maghrib douh ! hahahahah , kaw suka ?
klw suka thnks laling . klaw ta suka angkat kaky pegy mati aww ! hahaahahhaha

Baru Pandai Da Berlagak !

Ahahahah kaw taw ta spe yg aku maksud kan tue >? klaw na taw spe yg berlagak tu
aku lha ! ahahah , kaw taw nape aku ckap cmtu ? sbb aku neh ! da pandai buad header transparent
tiap2 ary ak tukar header aku yg kat ats tue , satu ary lebiy kurang 7 kaly doe aku tukar ,
ape kes ? ish3 ta patut2 . hahaha tu lha aku nnti blog ta comel baru pndam nun muka aku
ahahahah , ok2 spe na tempah hader nun aku add fb aku taw neh nme nye ! BIYY GIHAH II jngan
lupa add taw , pastu inbox gihah , cpat2 sket tempah tue sebelum gihah buad bayaran kpade
sape2 yg nak tempah header kat gihah , skunk nie FREE lgy taw , eehheeehehehhe , na header biase
pon bole ta kesah ! heheheeh ,, :P oke tape larh , kbye

LYSSA secret

berjambol kepala aku sbb nak nye ikut tuto yg dye sediakan , tapy na buad cmne aku nie kan benap
ta pham ape yg dye tulis kat situ , heheheheheh

WA syng LU kwan !

Aku syng kaw lah kwan ! wlaw pon aku x la sme kelas nun kaw , kaw ttp d haty aku douh !
kaw nun aku mcm adek beradik lha , aku anggap kaw keluarga aku la douh ! kaw senng kaw story kat aku
aku senng , aku story kat kaw ! kaw nun aku mmg sme tade yg berbeza pon ! syng kaw la !
:) love my best friends douh !

perh !!

Ary nie ary sial buad aku , kaw taw nape ? ade budak kelas 6kristal nak kat aku , werkk ! pikir bagus la jantan tue , muka entah pape , da la bodo ad aty douh ! nak kat aku , ish ! rimas taw semejak ad orng nak kat ku neii asyik2 ad jea orng yg nak ngajing kat neh ! ish . ad sorng kelas dye tu , dye kte aku nak kat budak tue , pdhal budak tu nak kat aku . ish ! bodoh ! sial ! macam2 ad kat kaw ! pegy la ambek orng laen , tak payh pilih aku
babun !!  , kaw bodoh ! SIOTTTT !

aku sayang kaw lah !

hohohoh , sayang adek hany ketad2 aww . kaw lha adek aku yg paling aku sayang taw

my baby

my baby

my baby !

my baby !

my baby !

my  baby !

my baby !

my baby !
_blank">
Domo - Help Select
get this widget here

Followers

About Me

My photo
Hye ! jom2 follow tak payah cakap banyak !

jom cakap at siniy


ShoutMix chat widget